Иво Ивановски

  во

  Во телефонски разговор од 26 март 2013 година во предметот „Титаник“ на СЈО, Миле Јанакиески ѝ врти на ексзаменичката во Министерството за информатичко ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Во телефонски разговор од 26 март 2013 година во предметот „Титаник“ на СЈО, Миле Јанакиески ѝ врти на ексзаменичката во Министерството за информатичко ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во продолжение на бомбите на судењето за предметот „Титаник“ на СЈО за злосторничко здружување и за изборни нерегуларности, се слуша како по првиот круг за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Во телефонски разговор од 26 март 2013 година во предметот „Титаник“ на СЈО, Миле Јанакиески и’ врти на ексзаменичката во Министерството за информатичко ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Во телефонски разговор од 26 март 2013 година во предметот „Титаник“ на СЈО, Миле Јанакиески и’ врти на ексзаменичката во Министерството за информатичко ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Во телефонски разговор од 26 март 2013 година во предметот „Титаник“ на СЈО, Миле Јанакиески и’ врти на ексзаменичката во Министерството за информатичко ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Во телефонски разговор од 26 март 2013 година во предметот „Титаник“ на СЈО, Миле Јанакиески и’ врти на ексзаменичката во Министерството за информатичко ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Во Музејот на современата уметност во Скопје со почеток во 18:30 часот ќе биде отворена изложбата со наслов „Конекции во колекциите – италијанско-македонски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во тек е 22-от „Блуз и соул-фестивал“, во организација на Дирекцијата за култура и уметност-Скопје, кој се одржува во пивницата „Стар град“ (Темов) во Старата ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На фестивалот, кој ќе се одржува до недела во пивница „Стар Град“ (Темов) во чаршија, ќе гостуваат музичари од Србија, Белгија и Данска, по избор на селекторот ...
  сите 6 | | | веќе видена