Хари

  во

  Светскиот шампион Франција го започна силно своето учество во квалификациите за ЕП 2020 по победата од 4:1 над Молдавија во натпревар од групата „Х“. Убав гол ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Многу деца сакаат да станат суперхерои уште од мали нозе, а на ова бебе тоа му успеало уште веднаш по раѓањето. Имено, тоа зазело интересна поза која наликува ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на продолжението на епидемијата на непотизам. СДСМ не го интересира здравјето на граѓаните. ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на продолжението на епидемијата на непотизам, открива Маја Славева од ВМРО-ДПМНЕ. -СДСМ не го ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на продолжението на епидемијата на непотизам, обвини ВМРО-ДПМНЕ на денешната ...
  сите 94 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска со нови обвинувања за СДСМ. Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „ Букурешт “ е ново жариште на продолжението на епидемијата на ...
  сите 94 | | | веќе видена

  „Целата процедура за доделување на концесија за ординации во случајов е направена нетранспарентно. Тука е и непотизмот. Еден од лекарите кој доби концесија за ...
  сите 94 | | | веќе видена

  „Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на продолжението на епидемијата на непотизам.СДСМ не го интересира здравјето на граѓаните. ...
  сите 94 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на непотизам. Од патријата тврдат дека во оваа поликлиника предизборно се делат концесии и ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на продолжението на епидемијата на непотизам, изјави на денешната прес конференција Маја ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Постои сериозен сомнеж дека Поликлиника „Букурешт“ е ново жариште на продолжението на епидемијата на непотизам. СДСМ не го интересира здравјето на граѓаните. ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција го започна силно своето учество во квалификациите за ЕП 2020 по победата од 4:1 над Молдавија во натпревар од групата „Х“. Убав гол ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција го започна силно своето учество во квалификациите за ЕП 2020 по победата од 4:1 над Молдавија во натпревар од групата „Х“. Убав гол ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција го започна силно своето учество во квалификациите за ЕП 2020 по победата од 4:1 над Молдавија во натпревар од групата „Х“. Убав гол ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција го започна силно своето учество во квалификациите за ЕП 2020 по победата од 4:1 над Молдавија во натпревар од групата „Х“. Убав гол ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција го започна силно своето учество во квалификациите за ЕП 2020 по победата од 4:1 над Молдавија во натпревар од групата „Х“.Убав гол ...
  сите 18 | | | веќе видена