Хамид Карзаи

  во

  Италијанскиот новинар и писател, Томасо Дебенедети е креаторот на лажниот профил на претседателот Ѓорге Иванов. Дебенедети преку креирање на лажни профили на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Сибгатула Муџадеди, првиот претседател на Авганистан по повлекувањето на советската армија од земјата и колапсот на комунистичката влада во Кабул, почина на 93 ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сибгатула Муџадеди, првиот претседател на Авганистан по повлекувањето на советската армија од земјата и колапсот на комунистичката влада во Кабул, почина на 93 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Успешно завршени пристапни разговори за членство во НАТО на што претходеше покана од Брисел, со образложение дека реформите во одбраната на Македонија се ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Успешно завршени пристапни разговори за членство во НАТО на што претходеше покана од Брисел, со образложение дека реформите во одбраната на Македонија се ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 48 | | | веќе видена