Гал

  во

  Привремениот тренер на Манчестер Јунајтед, Оле Гунар Солскјер секојдневно ги полни медиумите во Англија поради неговиот фантастичен почеток на клупата на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Привремениот тренер на Манчестер Јунајтед, Оле Гунар Солскјер секојдневно ги полни медиумите во Англија поради неговиот фантастичен почеток на клупата на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Привремениот тренер на Манчестер Јунајтед, Оле Гунар Солскјер секојдневно ги полни медиумите во Англија поради неговиот фантастичен почеток на клупата на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Португалскиот фудбалски великан Бенфика испрати понуда до холандскиот стручњак Луи ван Гал да ја преземе тренерската функција. Тимот од Лисабон остана без ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Португалскиот фудбалски великан Бенфика испрати понуда до холандскиот стручњак Луи ван Гал да ја преземе тренерската функција. Тимот од Лисабон остана без ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Португалскиот фудбалски великан Бенфика испрати понуда до холандскиот стручњак Луи ван Гал да ја преземе тренерската функција. Тимот од Лисабон остана без ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Португалскиот фудбалски великан Бенфика испрати понуда до холандскиот стручњак Луи ван Гал да ја преземе тренерската функција.Тимот од Лисабон остана без ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Португалскиот фудбалски великан Бенфика испрати понуда до холандскиот стручњак Луи ван Гал да ја преземе тренерската функција. Тимот од Лисабон остана без ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Луи Ван Гал доста ретко излегува со изјави во јавноста откако одлучи да се повлече од фудбалската сцена, а со оглед на тоа што негов последен проект беше ...
  сите 29 | | | веќе видена