Франсоа

  во

  Алексис Ципрас призна дека сака решението за спорот со Македонија да биде негово "најубаво наследство" Појавувајќи се пред четири години на европската ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Се сеќава ли некој денес на бурните, бучни и гневни протести од времете кога Македонија се обидуваше да стане регуларна членка на Обединетите Нации под ...
  | | веќе видена

  Канцеларијата на финансиското обвинителство во Франција побара поранешниот премиер Франсоа Фијон и неговата сопруга да бидат судени пораи обвиненија за ...
  | | веќе видена

  Канцеларијата на финансиското обвинителство во Франција побара поранешниот премиер Франсоа Фијон и неговата сопруга да бидат судени пораи обвиненија за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Канцеларијата на финансиското обвинителство во Франција побара поранешниот премиер Франсоа Фијон и неговата сопруга да бидат судени пораи обвиненија за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Канцеларијата на финансиското обвинителство во Франција побара поранешниот премиер Франсоа Фијон и неговата сопруга да бидат судени поради обвиненија за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Канцеларијата на финансиското обвинителство во Франција побара поранешниот премиер Франсоа Фијон и неговата сопруга да бидат судени пораи обвиненија за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Шарл Франсоа Рене Кастел де Сен Пјер (1658 – 1743) целиот свој живот работел на подобрување на своето општество. Бескрајната верба во разумноста на човечките ...
  | | веќе видена

  Судењето на кардиналот Филип Барбиран (68 години) започна денеска пред Кривичниот суд на Лион. Тој е обвинет за непријавување сексуални напади врз малолетни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Неговото патување кај моќниот сосед не беше најавено, како впрочем и во минатата година. Првиот човек на Северна Кореја ќе остане таму до четврток. Има доволно ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На денешен ден 8 јануари 2019 1297.- Франческо Грималди, преоблечен во калуѓер продрел во крепоста Монако која тогаш била под владение на Џенова. Притоа во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Судењето на кардиналот Филип Барбарeн (68 години) почна денеска пред Кривичниот суд на Лион. Тој е обвинет за непријавување сексуални напади врз малолетни лица ...
  сите 4 | | | веќе видена