DJ

  во

  МКЦ информира дека иако работат на програмата и реализацијата на фестивалот „Здраво млади“ речиси полни 10 месеци, сепак на крајот, поради ситуацијата со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  ХОПС на 20 август во скопскиот Градски парк (карши паркот за кучиња) ќе ја претстави инсталацијата „РЕ Употреби го умот“. „Ќе ни биде чест да дојдете и да се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Не само кривични пријави, за локалите кои ги кршат мерки за заштита од коронавирусот, туку и во целост да им се забрани вршење на дејноста, бара Независната ...
  сите 87 | | | веќе видена

   Проектот „ Ново Име “ успешно е продолжен во Македонија, а за најмногу гласови во третиот, повратничкиот циклус, успеа да се избори Антониј Ристески, млад ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Проектот „Ново Име“ успешно е продолжен во Македонија, а за најмногу гласови во третиот, повратничкиот циклус, успеа да се избори Антониј Ристески, млад ди-џеј ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сопственикот на „Пинк“, Жељко Митровиќ на 1 јуни стана дедо кога неговиот син Александар доби ќерка. Гордите родители одлучија нивната наследничка да се вика ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Дека Петроварадинската тврдина во Нови Сад ова лето ќе биде музичкиот центар на светот, потврдуваат и странските медиуми кои овогодишното издание на ЕГЗИТ ...
  | | веќе видена

  Дека Петроварадинската тврдина во Нови Сад ова лето ќе биде музичкиот центар на светот, потврдуваат и странските медиуми кои овогодишното издание на ЕГЗИТ ...
  сите 2 | | | веќе видена