Димитрис Аврамопулос

  во

  За соработката и заедничките предизвици, за теми поврзани со енергетиката, миграцијата, надворешната политика, економијата, инвестициите и слично, ќе стане ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Европскиот комесар за миграции, внатрешни работи и државјанство Димитрис Аврамопулос денеска од Тирана предупреди дека е можно враќање на визите за земјите од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На дводневниот министерски состанок на Европската унија за Западен Балкан, што се одржува во Тирана, европскиот комесар за миграции, внатрешни работи и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Европскиот комесар за миграции, внатрешни работи и државјанство Димитрис Аврамопулос денеска од Тирана предупреди дека е можно враќање на визите за земјите од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На дводневниот министерски состанок на Европската унија за Западен Балкан, што се одржува во Тирана, европскиот комесар за миграции, внатрешни работи и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Албанија и Европската Унија потпишаа договор за соработка помеѓу Тирана и Фронтекс, европската погранична агенција, за заедничка гранична управа. Целта на овој ...
  сите 66 | | | веќе видена