Цепенков

  во

  Владата на денешната седница донесе одлука да разреши или да отповика или да препорача разрешување или отповикување на 70-тина директори на државни институции ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Нејсе, како било – било, си дојде татко ми дома и му се курдисал да ’и јади парите дури беше си ’и дојал. Сега за Србија пат нема, а Влашко – ич, вамо занаат ...
  | | веќе видена

  Владата на РСМ денеска ја усвои програмата реализацијата на средствата предвидени во буџетот на Министерството за култура за 2019 година за капитални ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да разреши или да отповика или да препорача разрешување или отповикување на 70-тина директори на државни институции ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната седница, со која претседаваше премиерот Заев, донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, отповика или да препорача разрешување, односно отповикување на директори ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница со која претседаваше премиерот Зоран Заев, донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, отповика или да препорача ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница со која претседаваше премиерот Зоран Заев, донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, отповика или да препорача ...
  сите 89 | | | веќе видена