Асад

  во

  Арапските земји планираат повторно да ги отворат своите амбасади во Сирија и тоа што е можно побрзо бидејќи се плашат дека ќе останат надвор од скапите бизниси ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Арапските земји планираат повторно да ги отворат своите амбасади во Сирија и тоа што е можно побрзо бидејќи се плашат дека ќе останат надвор од скапите бизниси ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Соединетите Американски Држави ја повикаа Русија да го уништат новиот систем за лансирање на ракети, кој според нив директно ги прекршува правилата на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во телефонски разговор со американскиот претседател Доналд Трамп нагласил дека Турција е подготвена да преземе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Силна експлозија одекна во јужниот дел на главниот град на Сирија, Дамаск, соопшти сириската невладина Опсерваторија за човекови права.Организацијата со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Силна експлозија одекна во јужниот дел на главниот град на Сирија, Дамаск, соопшти сириската невладина Опсерваторија за човекови права. Организацијата со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Шефот на израелската армија во заминување го потврди тоа за што се шпекулираше веќе неколку години – дека дел од бунтовниците во Сирија биле вооржувани од ...
  сите 16 | | | веќе видена