Андоновски

  во

  Регионалната фудбалска лига за земјите од поранешна Југославија не е илузија, туку сериозен проект којшто е предвидено да почне во септември 2018 година, велат ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Ме интересира емотивната приказна зад голите факти кои си ги кажал пред пред Бирото за азил“ го замолив Ануар Хамиди, со скепса кон формулацијата поттикната ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие „Камена Река” од Македонска Каменица од понеделник ќе продолжи со одржувањето на личната хигиена на градските улици. За таа цел како што ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Годинашната национална програма за култура , односно финасирањето на проекти од национален интерес во културата од областа на литературата и издавачката ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На коференција #Перспективи2019 воведни излагања имаа германскиот амбасадор Томас Герберих, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, проф. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Општествено-политичката реалност и перспективите во 2019 година ќе бидат ставени под лупата на голем број учесници на конференцијата #Перспективи2019 што ќе се ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Од денеска нема Мој Термин во болницата во Козле и на Клиниката за детски болести. Поради епидемијата на морбили сите прегледи ќе бидат одложени и презакажани ...
  сите 97 | | | веќе видена