Ај

  во

  1 Што ти е типичен Македонец, претставник на библиска Македонија. Цел живот си умислуваш дека си центар на светот. И во моментот кога главните светски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Управата за јавни приходи и на пензионерите им ја скрои капата, па тие на стари години ќе треба технолошки да се описменуваат и тоа во услови кога 99 отсто од ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Управата за јавни приходи и на пензионерите им ја скрои капата, па тие на стари години ќе треба технолошки да се описменуваат и тоа во услови кога 99 отсто од ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Живееме во време кога секој, насекаде сака да се истакне пред другите. И родителите и децата, а децата се секогаш огледало на родителите. Пред неколку дена ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Екс пратеничката од СДСМ, Софија Куновска, на нејзиниот Фејсбук профил, го искритикува премиерот Зоран Заев. Таа му се обрати на Заев, обвинувајќи го дека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Здружение за заштита на животни „АНИМА МУНДИ“ пренесува сведоштво на еден посетител на Вардариште и серија фотографии објавени на Фејсбук, со кои се повикуваат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поранешната пратеничка од СДСМ, Софија Куновска, на нејзиниот Фејсбук, му се обрати на премиерот Зоран Заев, обвинувајќи го дека пуши во работни простории и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Здружение за заштита на животни „АНИМА МУНДИ“ пренесува сведоштво на еден посетител на Вардариште и серија фотографии објавени на Фејсбук, со кои се повикуваат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Здружение за заштита на животни „АНИМА МУНДИ“ пренесува сведоштво на еден посетител на Вардариште и серија фотографии објавени на Фејсбук, со кои се повикуваат ...
  сите 6 | | | веќе видена