„Алкалоид“ во првото тримесечје со раст на консолидираните продажби и нето добивка, инвестиции и 30 нови вработувања

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2017 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот консолидиран Биланс на успех, соопштија од компанијата. Според единечниот Биланс на успех, во периодот јануари – март, продажбите достигнуваат 1.781.320.547 денари, што е за 11 отсто повеќе во споредба со истиот период од минатата година. ...

⇐ DailyВест ⇒