Smart Portal

За уредот кој наводно Microsoft го спрема, а треба да биде на превиткување, читаме веќе одамна. Од неофицијални информации, до патент апликации , можевме да ...
сите 15 | | | веќе видена

Ослободени од училишните и од факултетските обврски, во периодот од годината кога бројните концертни настани и отворените летни дискотеки ветуваат добра забава ...
сите 36 | | | веќе видена

Довербата во Facebook, која и така не беше на високо ниво, дефинитивно нема да биде иста како пред скандалот со Cambridge Analytica . Ако дотогаш корисниците ...
сите 5 | | | веќе видена

Иако на прв поглед изгледа дека станува збор за веќе раскажана приказна, апелите и пораките за безбедно учество во сообраќајот, никогаш не се доволни. ...
сите 48 | | | веќе видена

next