Smart Portal

Можноста за бришење на веќе испратена порака е достапно на повеќето апликации за разговори. Разликата е само во времето кое им е достапно на корисниците да ја ...
сите 3 | | | веќе видена

Македонски Телеком бележи позитивни трендови во првите девет месеци од работењето. Приходите од продажба бележат зголемување за 1,7 отсто, зголемена е ...
сите 58 | | | веќе видена

Скопје, Македонија – 7 ноември 2018 година – Со цел да им овозможи на своите корисници уште поголема сигурност и уживање во гледањето на содржини преку ТВ ...
сите 5 | | | веќе видена

Иако првото место како компанија која претстави уред со екран кој е еластичен и може да се превиткува го зема Royole , сепак нашето внимание не е ништо ...
сите 23 | | | веќе видена

Елон Маск привлече големо внимание, како и секогаш, кога ја претстави својата нова компанија, The Boring Company. Како што сигурно не повеќето веќе ви е ...
сите 22 | | | веќе видена

Samsung Galaxy S10 се очекува да биде различен за разлика од неговите претходници кога е во прашање неговиот изглед. Во основа тоа се очекува и поради тоа што ...
сите 47 | | | веќе видена

next