Smart Portal

Компанијата од Нов Зеланд Mars Bioimaging е првата компанија која започна да нуди рендген снимки и други компјутерски снимања за медицински цели, во боја и во ...
сите 2 | | | веќе видена

Instagram може да се каже дека е „главната“ друштвена мрежа оваа година, а Stories една од најмногу користените функции на апликацијата. Од компанијата активно ...
сите 11 | | | веќе видена

Загреб, 10 јули 2018 – Weekend Media Festival во своето единаесетто издание и оваа година од 20 до 23 септември во старата фабрика за тутун во Ровињ ќе ги ...
сите 6 | | | веќе видена

Audi Virtual Mirror е еден од најновите проекти на кои работи оваа компанија преку кој ја донесува денешната технологија во автомобилите. Се работи за замена ...
сите 5 | | | веќе видена

Индија е еден од најголемите пазари во светот со нивното население од над милијарда луѓе. Иако оваа земја не може да се спореди со САД и слични според ...
сите 5 | | | веќе видена

Скопје, 9.7.2018 г. – Денес во Топанско Поле во општина Чаир, во присуство на многу граѓани од сите возрасти, рекреативци, реномирани спортисти и спортски ...
сите 17 | | | веќе видена

Каратистот на Макпетрол Абдурахим Идризи (-55 кг), го освои златниот медал во светската Карате 1 Младинска лига во Умаг, Хрватска, тој во јуниорска ...
сите 7 | | | веќе видена

Во рамките на кампањата „Недела за безбедност на сообраќајот во мојата општина“ а која се одвива под мотото „Го сакам градот безбеден“, Републичкиот совет за ...
сите 20 | | | веќе видена

next