Smart Portal

Иако веќе читаме за имплементација на 5G безжичната технологија која скоро може да ги замени и оптичките мрежи за пристап до интернет на крајните корисници, ...
сите 6 | | | веќе видена

На 19.10.2018 започнува деветнаесеттото издание на Меѓународниот натпревар по програмирање CodeIT ( http://codeit.bg/ ) – најелитниот приватен натпревар по ...
сите 2 | | | веќе видена

Иако ова може да е само една најобична техничка работа која Facebook сега решава да ја спроведе, сепак не може да не се помисли дека оваа промена е поврзана со ...
сите 8 | | | веќе видена

Приказната зад победничката фотографија Победничката фотографија беше фотографирана кон крајот на февруари 2018 година во Гдањск, Полска. Михал Весолек ...
сите 5 | | | веќе видена

На Surface настанот којшто Microsoft го одржа вчера, беа претставени нови генерации од неколку уреди од компанијата, меѓу кои и на Surface Pro, хибридниот уред ...
сите 10 | | | веќе видена

Скопје, 3 октомври 2018 – Глобалниот лидер за платежни решенија – Mastercard, во соработка со Еуростандард Банка, од денеска за македонските граѓани воведува ...
сите 22 | | | веќе видена

Светот може да се каже дека се’ уште ја довршува имплементацијата на 4G технологијата, меѓутоа за идната година веќе може да се очекува петтата генерација од ...
сите 4 | | | веќе видена

next