Локалната самоуправа во соработка со јавното претпријатие “Охридски комуналец” и претпријатието “Трансрсиф” од Делогожда, денес, започна акција за расчистување ...
сите 5 | | | веќе видена

ЈП „Билјанини Извори“ деновиве е домаќин на повеќекратниот кошаркарски шампион на Македонија К.К. Работнички. Седумдневните подготовки во Охрид тренерот на ...
сите 9 | | | веќе видена

Мегународен симпозиум: "Традиции во комуникациите и во духовната култура на Југоисточна Европа” во Охрид. "Традиции во комуникациите и во духовната култура на ...
сите 5 | | | веќе видена

Кинеската „Синохидро” бара 152 милиони евра за доизградба на само еден тунел на автопатот Кичево – Охрид. Пратениците утре ќе треба да го разгледуваат анексот ...
сите 38 | | | веќе видена

next