Да го приближиме Охрид уште повеќе до Европа, па од балкански да биде прогласен за европски Ерусалим, По примерот на „Билјана платно белеше„“ сите ние да го ...
сите 93 | | | веќе видена

Нискостеблеста шума веќе два часа е зафатена со пожар во струшко Заграчани. Веќе два часа гори нискостеблеста шума во планинскиот појас во атарот на струшкото ...
сите 109 | | | веќе видена

36 собрани единици крв беше епилогот на денешната крводарителска акција во организација на Црвен крст Охрид и во партнерство со маркети Тамаро. Радува фактот ...
сите 15 | | | веќе видена

next