Вкупно три понуди за лекување во странски болници добил Фондот за здравствено осигурување на РМ во случаотј со лекување за малата Евa. Две од понудите биле од ...
сите 63 | | | веќе видена

Соопштението е од Општина Охрид, Секторот за туризам и ЛЕР и Канцеларијата за стручна поддршка на развојот на земјоделството на Општина Охрид. Во соопштението ...
сите 5 | | | веќе видена

next