Канал8

28.05.2018 Поголем број муслимански верници од Кочани и соседните општини во саботата присуствуваа на третата традиционална ифтар вечера што се одржа во ...
сите 2 | | | веќе видена

28.05.2018 Одличен успех постигнаа младите членови на Клубот за реално аикидо “Нико“ од Кочани на Државното џудо првенство за помлади пионери и кадети што ...
сите 16 | | | веќе видена

22.05.2018 Радица Јованова е новиот ученик на генерацијата 2014-2018 во СОУ “Ванчо Прќе“. Таа е од Зрновци, но тинејџерските години ги поминала во училиштето ...
сите 12 | | | веќе видена

18.05.2018 Со свечена смотра и пригодна свеченост Територијалната противпожарна единица од Кочани денеска го одбележа 20 Мај - Денот на пожарникарството. ...
сите 34 | | | веќе видена

17.05.2018 Наидувајќи на повеќе бариери поттикнати од страна на родителите на учениците со посебни потреби, СОУ „Љупчо Сантов“ годинава навреме ги информира ...
сите 4 | | | веќе видена

16.05.2018 Во СОУ „Љупчо Сантов“ беше презентирана Е-твининг платформата која што е наменета за основни, средни училишта и градинки и која што нуди можност за ...
сите 4 | | | веќе видена

16.05.2018 Околу 1000 хектари плодно земјоделско земјиште во Кочанската Котлина годинава наместо да се засеат со ориз, може да останат необработени и да ги ...
сите 6 | | | веќе видена

15.05.2018 Прва редовна средба на младинската акциона група од Кочани се одржа во СОУ „Љупчо Сантов“. Истата е дел од грантот „Младите успеваат заедно“ ...
сите 4 | | | веќе видена

14.05.2018 Во организација на Карате Клубот „Солидарност“ во Скопје се одржа 18-от Меѓународен карате турнир „Солидарност oпен 2018“. На турнирот зедоа ...
сите 4 | | | веќе видена

next