Канал8

29.05.2018 Со одржувањето на првата, консултативна работилница Општина Кочани го започна процесот за изготвување Стратегија за одржлив развој за периодот до ...
сите 3 | | | веќе видена

28.05.2018 Поголем број муслимански верници од Кочани и соседните општини во саботата присуствуваа на третата традиционална ифтар вечера што се одржа во ...
сите 2 | | | веќе видена

28.05.2018 Одличен успех постигнаа младите членови на Клубот за реално аикидо “Нико“ од Кочани на Државното џудо првенство за помлади пионери и кадети што ...
сите 16 | | | веќе видена

22.05.2018 Радица Јованова е новиот ученик на генерацијата 2014-2018 во СОУ “Ванчо Прќе“. Таа е од Зрновци, но тинејџерските години ги поминала во училиштето ...
сите 12 | | | веќе видена

18.05.2018 Со свечена смотра и пригодна свеченост Територијалната противпожарна единица од Кочани денеска го одбележа 20 Мај - Денот на пожарникарството. ...
сите 34 | | | веќе видена

17.05.2018 Наидувајќи на повеќе бариери поттикнати од страна на родителите на учениците со посебни потреби, СОУ „Љупчо Сантов“ годинава навреме ги информира ...
сите 4 | | | веќе видена

16.05.2018 Во СОУ „Љупчо Сантов“ беше презентирана Е-твининг платформата која што е наменета за основни, средни училишта и градинки и која што нуди можност за ...
сите 4 | | | веќе видена

next