Канал8

19.09.2018 Повторно нова серија на малтретирање кучиња во Кочани. На истата локација во подрумските простории кај зградите кај панаѓурот Здружението за ...
сите 2 | | | веќе видена

19.09.2018 Четворица повредени ученици и една опожарена училница е билансот од земјотресот, а по него и пожар што избувна утрово во ОУ „Раде Кратовче“, како ...
сите 15 | | | веќе видена

19.09.2018 Дивите депонии и непланското и неселектирано исфрлање на отпадот беше тема на работилницата што се одржа во Кочани, а чиј организатор беше ...
сите 4 | | | веќе видена

19.09.2018 Македонската развојна фондација за претпријатија и водечката организација „Care“ од Германија го спроведуваат проектот „Поддршка за развој на ...
сите 29 | | | веќе видена

19.09.2018 Во периодот од почетокот на оваа година до крајот на август Општина Кочани поднесе вкупно 23 апликации за проекти преку повеќе програми од ...
сите 6 | | | веќе видена

17.09.2018 Кочани е првата општина во Македонија во која започна да се реализира проектот мобилен сервис за грижа во домашни услови. Со него жителите од ...
сите 106 | | | веќе видена

13.09.2018 Едно возилo на Тертиторијалната противпожарна единица на Кочани со спремните пожарникари беше доволно да се изгасне пожарот во ОУ „Синиша Стоилов“ ...
сите 18 | | | веќе видена

12.09.2018 По покана од локалната власт, во работна посета на Општина Кочани престојуваше потпретседателката на Владата и министер за одбрана, Радмила ...
сите 18 | | | веќе видена

24.08.2018 Јорданчо Ефтимов ученик во четврта година во СОУ ”Гошо Викентиев” од Кочани учествуваше на светскиот натпревар за Microsoft office specialist што ...
сите 6 | | | веќе видена

04.09.2018 Во силна конкуренција со учество на џудо клубови од 11 држави, џудо клубот „Гладијатор“ од Кочани се врати со освоени две втори места, едно ...
сите 15 | | | веќе видена

31.08.2018 Детската градинка „Павлина Велјанова“ летниот период го искористи да ги реновира санитарните јазли во клон 2 кај градинката кај Руен или објектот ...
сите 16 | | | веќе видена

31.08.2018 Почитуван претседател на општинскиот партиски огранок, се прашувам како имате доблест повторно да излегувате на прес-конференција за јавниот ...
сите 32 | | | веќе видена

next