Канал8

01.10.2018 И годинава традиционалното зажнејување со срп беше дел од манифестацијата “Денови на кочанскиот ориз“. Во настанот учествуваа овогодишната ...
сите 6 | | | веќе видена

26.09.2018 Граѓаните на Македонија имаат историска шанса да ја определат натамошната иднина на државата и јас верувам дека ќе ја искористат со тоа што ...
сите 71 | | | веќе видена

26.09.2018 Во реализацијата на програмата за изградба и рекјонструкција на сообраќајната инфраструктура за оваа година, Локалната самоуправа на Кочани го ...
сите 7 | | | веќе видена

25.09.2018 Изградбата на пречистителната станица за отпадни води во Кочани се реализира според планираната динамика и сите оперативни објекти се во завршна ...
сите 17 | | | веќе видена

21.09.2018 Определбата на Локалната самоуправа на Кочани да го оплемени и да го заживее просторот на Споменикот на слободата ќе продолжи и во наредниот ...
сите 17 | | | веќе видена

21.09.2018 Определбата на Локалната самоуправа на Кочани да го оплемени и да го заживее просторот на Споменикот на слободата ќе продолжи и во наредниот ...
сите 5 | | | веќе видена

20.09.2018 Граѓаните на Кочани имаа можност јавно да ги искажат своите ставови во врска со договорот од Преспа и за претстојниот рефереднум, преку активноста ...
сите 37 | | | веќе видена

20.09.2018 По повеќегодишно исчекување, конечно во Кочани повторно е отворен Дневен центар за згрижување на децата со попреченост. Сместен е во зградата на ...
сите 22 | | | веќе видена

20.09.2018 Ученици, професори, членови на велосипедски клубови и голем број љубители на велосипедот како превозно средство се вклучија во велосипедското ...
сите 31 | | | веќе видена

next