Истражувачи од Универзитетот Минесота, објавија дека изработиле решение кое ќе овозможи принтање се стем клетки и користење на овие отпечатоци за лечење на ...
сите 4 | | | веќе видена

Гувернерот на Калифорнија, Џери Браун треба да потпише закон со кој оваа држава од 2045 година ќе снабдува со електрична енергија исклучиво од обновливи ...
сите 4 | | | веќе видена

Овој текст е дел од серијалот “ФИТР грантови” во кои што ги контактиравме фирмите кои имаат ИТ решенија од 79-те добитници на последниот повик за грантови на ...
сите 2 | | | веќе видена

Овој текст е дел од серијалот “ФИТР грантови” во кои што ги контактиравме фирмите кои имаат ИТ решенија од 79-те добитници на последниот повик за грантови на ...
сите 3 | | | веќе видена

next