Сакаме да слушаме успешни македонски приказни и секогаш кога ја имаме можноста, истите сакаме да ви ги пренесеме и на вас. Ја имавме можноста да го запознаеме ...
сите 5 | | | веќе видена

ЕВН Македонија ќе постави над 40 полначи за електрични возила. Полначите се веќе поставени во 17 градови во Македонија. Најмногу полначи 21, се предвидени во ...
сите 9 | | | веќе видена

Sans Forgetica е специјално дизајниран фонт за полесно помнење. Фонтот е креиран да биде потежок за читање, нешто што неговите креатори го нарекуваат ...
| | веќе видена

October 2018 Update верзијата на Microsoft Windows 10 веќе не е достапна за преземање, а Microsoft ги предупреди и корисниците кои веќе ја преземале ...
сите 19 | | | веќе видена

Добра веста за сите фанови на гејмингот во Македонија, единствената емисија за видеоигри и за гејминг се врати. Епизодата доаѓа со рецензии или најави за ...
сите 4 | | | веќе видена

Европскиот комесар за заштита на конкуренција Маргрет Вестагер, вели дека веројатно е дека Google нема да мора да плаќа нови казни во Европа. Ова значи дека ...
сите 8 | | | веќе видена

Играњето на игри кои не се соодветни за годините секако не е нов, а најверојатно не е ниту најголем проблем. Сепак развивачот на играта Honour of Kings се ...
сите 3 | | | веќе видена

next