Еден најпознатите, највредните и најпрепознатливите стартапи наскоро би можел да има проблеми. Расте бројот на градови кои го регулираат изнајмувањето на ...
сите 2 | | | веќе видена

ReachNow е одговорот на BMW на сервисите за превоз на патници како Uber и Lyft. Компанијата е во сопственост на BMW, а нуди исти или слични услуги како Uber. ...
сите 2 | | | веќе видена

Samsung го претстави првиот 10nm 8GB LPDDR5 DRAM чип. Чипот е поштедлив од досегашните и е развиен за вештачка интелигенција и 5G мрежите. Чипот е 1,5 пати ...
сите 6 | | | веќе видена

next