Од здружените сили на Navegante Entertainment и Team 17 произлегува симпатична авантура со уникатни ликови, борбени механики и бројни можности за разрешување ...
сите 3 | | | веќе видена

Last Week Tonight with John Oliver има уникатен и забавен начин на претставување на сите светски случувања, па дури и на проблемите во ИТ секторот или новите ...
сите 5 | | | веќе видена

Стартап Македонија одбележува пет годишен јубилеј од активно потикнување на растот и развојот на македонскиот стартап екосистем. Основана на 8-ми aвгуст 2016г, ...
сите 29 | | | веќе видена

PlayStation 5 и понатаму нема ни за лек, но тоа никако не значи дека не можеме да прочитаме 5 интересни факти поврзани за најновата конзола на Sony. Под ...
сите 5 | | | веќе видена

next