Во 2011 година Мате Римац излезе од својата гаража и со тројца вработени започна да работи на својот електричен автомобил во првиот погон. Со ова започна патот ...
сите 4 | | | веќе видена

Било која приказна за стрип, илустрација, дизајн, типографија, фонт дизајн, во Македонија без сомневање не може и не смее да биде целосна без да се спомене ...
| | веќе видена

„123456“ е најчесто користена лозинка . Ова значително може да ја загрози вашата безбедност. Тогаш, каква лозинка треба да создадете? И дали е таа на високо ...
сите 2 | | | веќе видена

На барање на МАСИТ , Собранието на Република Северна Македонија го донесе автентичното толкување на член 14 од Законот за данок на додадена вредност. Со ...
сите 3 | | | веќе видена

Една од трите најголеми предности на прелистувачот Opera е имањето вградени можности за виртуелна приватна мрежа. Но, доколку не сакате да го замените вашиот ...
сите 2 | | | веќе видена

The Sims 4 е бесплатна за сите фанови на овој долго-годишен серијал. Основната игра може да биде ваша за играње преку продавницата и клиентот на издавачите ЕА. ...
сите 3 | | | веќе видена

next