„Facebook е систем за следење скриен како средба за годишнина од матура“, вели комичарот Џон Оливер. Но, далеку најсмешниот дел секако е во втората половина, ...
сите 13 | | | веќе видена

Овој текст е дел од серијалот “ФИТР грантови” во кои што ги контактиравме фирмите кои имаат ИТ решенија од 79-те добитници на последниот повик за грантови на ...
сите 4 | | | веќе видена

Овој текст е дел од серијалот “ФИТР грантови” во кои што ги контактиравме фирмите кои имаат ИТ решенија од 79-те добитници на последниот повик за грантови на ...
сите 2 | | | веќе видена

Week.End е нова платформа која им помага на корисниците да си пронајдат место на кое ќе се забавуваат. Платформата промовира настани и музички артисти. WeekEnd ...
сите 5 | | | веќе видена

next