Играњето на игри кои не се соодветни за годините секако не е нов, а најверојатно не е ниту најголем проблем. Сепак развивачот на играта Honour of Kings се ...
сите 3 | | | веќе видена

Вообичаено гејминг лаптопите се нешто повеќе од преносен десктоп. Гломазни се, тешки и не се лесни за префрлање од едно на друго место. Новиот лаптоп Alienware ...
сите 4 | | | веќе видена

Во Нов Зеланд на сила стапува закон кој ќе им овозможи на службениците на царинските служби да прават дигитален претрес. Доколку патникот одбие да го отклучи ...
сите 7 | | | веќе видена

Денес, четврток, 4 октомври 2018 година, ќе се оддржи Сеавус CodeTalks. Ова ќе биде петто издание на CodeTalks во Скопје. Настанот ќе се оддржи во ...
| | веќе видена

Atari e најверојатно едно од имињата чие споменување веднаш создава носталгија. За голем дел малку повозрасни читатели тоа е првиот компјутер со кој се ...
сите 2 | | | веќе видена

Новата надградба на мапите на Google има за цел да го поедностави користењето на апликацијата за најкорисните информации. Секако кога зборуваме за најкорисни ...
сите 2 | | | веќе видена

next