Креаторот на Android им нудел на производителите на паметни телефони финансиска поддршка во замена за ексклузивноста на Google Play. Финансиската поддршка која ...
сите 14 | | | веќе видена

Во случај да поминувате многу време пред компјутер, редно време е да поведете ред и за здравјето на вашите очи. Покрај правење чести паузи и гледање во ...
сите 4 | | | веќе видена

Од здружените сили на Navegante Entertainment и Team 17 произлегува симпатична авантура со уникатни ликови, борбени механики и бројни можности за разрешување ...
сите 3 | | | веќе видена

Last Week Tonight with John Oliver има уникатен и забавен начин на претставување на сите светски случувања, па дури и на проблемите во ИТ секторот или новите ...
сите 5 | | | веќе видена

next