Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ , потпишаа меморандум за соработка, со цел ...
сите 14 | | | веќе видена

Најголемата друштвена мрежа споделувала многу повеќе податоци од своите корисници со своите партнери отколку што откри претходно. Apple, Microsoft, Amazon, ...
сите 26 | | | веќе видена

Како што се приближува крајот на месецот и почетокот на следната година сѐ повеќе ќе се појавуваат вакви ретроспективи на 2018 година. Една од првите оваа ...
сите 3 | | | веќе видена

Дали желбата да се прикаже иновација всушност ги прави телефоните помалку безбедни? Отклучувањето на телефонот со ликот не e побезбедно од лозинка, а доказ за ...
сите 7 | | | веќе видена

next