Идивиди

Американскиот амбасадор во Србија, Кајл Скот, изјави дека САД не повлекуваат црвена линија кога станува збор за решавање на прашањето за Косово и дека клучот ...
сите 4 | | | веќе видена

Преименувањата на државните, јавните и институциите финансирани од Буџетот е направено согласно три критериуми. Останува да се види како ќе гласи новото име на ...
сите 46 | | | веќе видена

Тетово, Куманово, Битола и Скопје се најдоа на листата на најзагадени градови во светот за 2018 година, според анализата изработена од меѓународната невладина ...
сите 11 | | | веќе видена

Монасите во античкиот храм Кодаиџи во Кјото, Јапонија, неодамна се собраа за традиционална церемонија во која пеат и ѕвонат ѕвона на нова статуа на божество ...
сите 2 | | | веќе видена

Ovie е технолошка стартап компанија од Чикаго која на CES 2019 ја претстави својата линија на садови за складирање на храна кои корисниците ги предупредуваат ...
сите 5 | | | веќе видена

next