Идивиди

Српскиот претседател Александар Вучиќ, со поддршка на Русија, предлага Белград да ја признае независноста на Косово, во замена за дел од неговата територија, ...
сите 83 | | | веќе видена

За протестите пред Собранието во рамки на МВР биле разгледувани две сценарија, едно доколку полицијата се соочи со две спротивставени групи и друго ако има ...
сите 271 | | | веќе видена

Со денешниот протест ја прогласуваме и почнуваме нашата национална, економска, социјална и образовна, сеопфатна и сеопшта револуција против погрешното владеење ...
сите 170 | | | веќе видена

Тим научници воден од He Jiankui од универзитетот за наука и технологија во Кина велат дека модификувале геном на човечки ембриони, од кои едните се развиле во ...
сите 17 | | | веќе видена

next