Во период кога сите сме во карантин, се чини дека е вистинско време да се потсетите или по првпат да погледнете некои од овие трилери. Листата од 10 филмови ...
сите 6 | | | прочитана: 510 | веќе видена

Освен ако не сте биле отсечени од светот или евентуално ориентирани исклучиво кон следење дневно-политички теми, дебати и слични, ахем, “кашканици”, тогаш ...
сите 5 | | | прочитана: 178 | веќе видена

На средина од минатиот месец, кога светот полека започна да се повлекува дома поради пандемијата со коронавирусот, една нова серија почна да се емитува на ...
сите 6 | | | веќе видена

Идејата да се погледне квалитетен филм секогаш доаѓа во вистинско време, а посебно кога сите сме затворени дома, па постојано си бараме нови занимации. Оваа ...
сите 2 | | | веќе видена

Родителите имаат многу работа, а децата сакаат постојано да се надвор и за нив тешко доаѓа карантинот. Но, за да се зштити нивното, вашето и здравјето на ...
сите 2 | | | веќе видена

Некои филмски изданија се вечни, а такви остануваат поради различни причини. За овој викенд, наместо три филмови ви предлагаме три филмски серијали кои со ...
сите 2 | | | веќе видена

По Мегзит, актерката Меган Маркл доби работи во каналот на „Дизни“, „Дизни +“, како наратор во документарецот „Elephant“, за кој една нејзина плата е донирана ...
сите 2 | | | веќе видена