Особено интересни ни се книгите во кои главната тема е женското ривалство. Ова нуди некоја посебна привлечност бидејќи поголемиот дел сме се соочиле со вакви ...
сите 3 | | | веќе видена

 Критичарите се строги кога станува збор за филмската уметност, но сепак нивниот збор не е последен во пресудата. Публиката е онаа која го прави филмот ...
сите 2 | | | веќе видена

Ал Пачино првпат во својата повеќе од 50. години долгата кариера како глумец,ќе се испроба и во ТВ-серија со 10. епужизоди. Прикажувањето започна вчера на ...
сите 3 | | | веќе видена

 Изгледа дека холивудските режисери обожаваат да снимаат филмови во кои се раскажуваат приказни за „грдото пајче“ кое станува „бел лебед“ и да всадуваат надеж ...
| | веќе видена