Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

Со музика на Штраус, на свечена церемонија во салата на владата во присуство на техничкиот премиер Емил Димитриев и лидерот на ВМРO-ДПМНЕ Никола Грувески, министерот за здравство Никола Тодоров го потпиша договор за изградба на новиот Клинички центар. Станува збор за инвестиција тешка над 72 милиони евра, иако претходно се најавуваше дека ќе чини помалку. Проектот ВМРО-ДПМНЕ го најавуваше со ...

⇐ Daily24 Вести ⇒