СДСМ: Апсурдна интерпелацијата за министерот Алаѓозовски

Со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за коишто гласаше мнозинството граѓани, наведува СДСМ реагирајќи на денешната најава на опозициската партија за поднесување интерпелација и за министерот за култура Роберт Алаѓозовски.Со поднесената интерпелација, наведува СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ докажува ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒