Еди Рама е новиот балкански Милошевиќ

Платформата на албанските политички партии во Македонија е во функција на продолжување на кризата кај нас, а ултимативните барања се најгруб политички тероризам, се вели во реакцијата на здружението „Македонски манифест“ за платформата на лидерите на албанските партии во Македонија. - Барањата во албанската платформа се дрско уценувачки. Охридскиот рамковен договор е одамна исполнет над нормата ...

⇐ DailyДневник ⇒