Уште 100.000 евра за неокласицизмот кај „Бристол“

Уште 100.000 евра се потрошиле за неокласицистичката палата „Лазар Поп Трајков“ кај хотелот „Бистол“. Акционерското друштво за стопанисување со станбен и деловен простор (АДССДП), кое е инвеститор на објектот, минатиот месец склучило договор со скопски „Бетон“ за изведба на, како што е наведено во договорот, непредвидени работи за фазата „машинство, хидротехника и електрика“. Ова не е прв ...

⇐ DailyУтрински ⇒