Донација - проектор, лаптоп и платно за училиштата во поплавените подрачја

Шест училишта од поплавените подрачја во Скопје вчера добија донација вредна 10.000 евра, која се состои од проектор, лаптоп и платно, од амбасадата на Австрија и на Германија во Република Македонија. Според генералниот секретар на Црвениот крст, Саит Саити, оваа донација ќе им помогне на училиштата за подобрување на можностите за работа. - И понатаму работиме на планот на закрепнување од ...

⇐ DailyДневник ⇒