Трајче

  во

  Во далечната 1946 година во новоформираната Прва лига на Македонија во која настапија шест екипи, прв победник беше Победа од Скопје, клуб кој повеќе не постои ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Иако се уште не е завршен преодниот рок, но со оглед на тоа дека новата сезона стартува викендов, СПОРТМЕДИА ви ги претставува сите трансфери ова лето во ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Нема споредба меѓу несреќата во Бејрут, предизвикана од експлозија на несоодветно чувана хемикалија и потенцијалната опасност за Скопје од хемикалиите на ОХИС, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Овој текст е дел од серијалот „ ФИТР грантови ” во кои што ги контактиравме фирмите кои имаат ИТ решенија на последнитe повици за грантови на ФИТР. Идејата зад ...
  сите 25 | | | веќе видена

  По повод големиот празник 2ри август – Денот на Републиката, делегација на СДСМ во состав Коста Петров, потпретседател на СДСМ и Марија Георгиевска ...
  сите 39 | | | веќе видена

  По повод големиот празник 2ри август - Денот на Републиката, делегација на СДСМ предводена од организациониот секретар на СДСМ Душко Весковски, придружуван од ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Воопшто не е едноставна одлуката да се избере соодветен факултет, што треба најитно да смени идниот министер за образование и наука, треба ли да се носат маски ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Педесет и седумгодишниот Сашо Серафимовски од Тетово првпат во животот годинава морал да помине две недели во болнички кревет поради коронавирусот. Тој целиот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Педесет и седумгодишниот Сашо Серафимовски од Тетово првпат во животот годинава морал да помине две недели во болнички кревет поради коронавирусот. Тој целиот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Педесет и седумгодишниот Сашо Серафимовски од Тетово првпат во животот годинава морал да помине две недели во болнички кревет поради коронавирусот. Тој целиот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Педесет и седумгодишниот Сашо Серафимовски од Тетово првпат во животот годинава морал да помине две недели во болнички кревет поради коронавирусот. Тој целиот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Педесет и седумгодишниот Сашо Серафимовски од Тетово првпат во животот годинава морал да помине две недели во болнички кревет поради коронавирусот. Тој целиот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Педесет и седумгодишниот Сашо Серафимовски од Тетово првпат во животот годинава морал да помине две недели во болнички кревет поради коронавирусот. Тој целиот ...
  сите 16 | | | веќе видена