Тереза

  во

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Британските пратеници денеска со мнозинство гласови ги поддржаа предлозите со кои на следниот премиер ќе му се отежне донесувањето одлуки за излез на Британија ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Али Ахмети ги предупреди сите негови политички противници да се оградат од „бомбите“ што се споделуваат за ДУИ зашто, како што рече, нема да добијат ништо ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Велика Британија ќе влезе во рецесија во случај да ја напушти Европската унија без договор, објави британската Канцеларија за буџетска одговорност.“Велика ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Велика Британија ќе влезе во рецесија во случај да излезе од Европската унија без договор, соопштила британската Канцеларија за буџетска одговорност. "Велика ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Велика Британија ќе влезе во рецесија во случај да излезе од Европската унија без договор, соопштила британската Канцеларија за буџетска одговорност. "Велика ...
  сите 56 | | | веќе видена