Тајван

  во

  Еден постар брачен пар од Тајван е доказ дека влегувањето во подоцнежните години од животот не значи нужно и негрижа за модниот стил. 83-годишниот Ван-Ји и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американската компанија за кибернетичка безбедност „Recorded Future“ соопшти дека хакерска група наводно поврзана со кинеските власти, извршила кибернетички ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Книгата „Пандемија“ на контроверзниот словенечки филозоф Славој Жижек неодамна беше промовирана и на македонски јазик во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Жените лидери подобро ја решаваат кризата настаната со пандемијата на новиот коронавирус, оценува директорката на Европската централна банка, Кристин Лагард, ...
  сите 24 | | | веќе видена

   Имаат над 80 години и се инспирација и доказ дека годините не се пречка за во животот да внесете забава и авантура – станаа хит на социјалните мрежи со кул ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Жените лидери подобро ја решаваат кризата настаната со пандемијата на новиот коронавирус, оценува директорката на Европската централна банка, Кристин Лагард, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Жените лидери се подобри во состојба да ја решат кризата предизвикана од пандемијата на коронавирус, рече директорката на Европската централна банка, Кристин ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Жените лидери се подобри во состојба да ја решат кризата предизвикана од пандемијата на коронавирус, рече директорката на Европската централна банка, Кристин ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Жените лидери подобро ја решаваат кризата настаната со пандемијата на новиот коронавирус, оценува директорката на Европската централна банка, Кристин Лагард, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Жените лидери подобро ја решаваат кризата настаната со пандемијата на новиот коронавирус, оценува директорката на Европската централна банка, Кристин Лагард, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Жените лидери подобро ја решаваат кризата настаната со пандемијата на новиот коронавирус, оценува директорката на Европската централна банка, Кристин Лагард, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Поголемиот дел од светските берзи денес бележат пад, поради зголемениот број на случаи на коронавирус на глобално ниво. Јапонскиот индекс Никеи падна за 0,5 ...
  сите 33 | | | веќе видена

  (Фотографијата погоре е од 1 јуни и како што можете да видите, премиерот на Викторија е во локал а не постои обврска за носење маски и слично) Премиерот на ...
  сите 462 | | | веќе видена