Тајланд

  во

  Побегнатата саудиска тинејџерка, која добила азил во Канада откако објавила дека стравува дека нејзиното семејство ќе ја убие бидејќи го отфрлила исламот, прв ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Анастасија Вашукевич , позната како ,,Настја Рибка” е во притовр од минатиот февруари по апсењето во рација во туристичкото место Патаја на Тајланд. Таа се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Тајланд користи различни методи за борба со загадувањето на воздухот што достигна исклучително високо ниво во главниот град Банкок. По наредба на властите, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Невообичаено високото ниво на смог и временските услови го вклучија алармот во цела Азија, а властите на Тајланд на граѓаните им делат заштитни маски. Во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Невообичаено високото ниво на смог и временските услови го вклучија алармот низ цела Азија, а властите во Тајланд на граѓаните им делат заштитни маски.Во ...
  сите 22 | | | веќе видена