Струмичкиот

  во

  Портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов, молчи како неговата мајка се вработила во струмичкиот катастар, обвини портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Штипските апелациски судии Славчо Тасев, Данка Ристова и Весна Димитриевска во образложението на пресудата за градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Штипските апелациски судии Славчо Тасев, Данка Ристова и Весна Димитриевска во образложението на пресудата за градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Штипските апелациски судии Славчо Тасев, Данка Ристова и Весна Димитриевска во образложението на пресудата за градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Штипските апелациски судии Славчо Тасев, Данка Ристова и Весна Димитриевска во образложението на пресудата за градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Штипските апелациски судии Славчо Тасев, Данка Ристова и Весна Димитриевска во образложението на пресудата за градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Штипските апелациски судии Славчо Тасев, Данка Ристова и Весна Димитриевска во образложението на пресудата за градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Почетокот на ноември донесе високи температури кои се над 20 степени, што буквално личи на пролет, но ваквото топло време негативно ќе влијае на одредени ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со цел да ги покријат криминалите на единствениот политичар аболициран за тежок криминал Зоран Заев, одродената и криминогена власт со разни манипулации се ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Најголемата гринфилд инвестиција во Македонија, вредна 340 милиони евра, ќе придонесе за подобрување на животниот стандард на локалната заедница во околината ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ почнало да се занимава со моето семејство. Се обидуваат да ја оцрнат мојата мајка, пишува на Фејсбук, Костадин ...
  сите 38 | | | веќе видена