ССМ

  во

  Сојузот на синдикати на Македонија денеска реагираше зошто на првата јавна расправа за Предлог-законот за работни односи во Клубот на пратениците е предвидено ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сојузот на синдикати на Македонија денеска реагираше зошто на првата јавна расправа за Предлог-законот за работни односи во Клубот на пратениците е предвидено ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сојузот на синдикати на Македонија денеска реагираше зошто на првата јавна расправа за Предлог-законот за работни односи во Клубот на пратениците е предвидено ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сојузот на синдикати на Македонија денеска реагираше зошто на првата јавна расправа за Предлог-законот за работни односи во Клубот на пратениците е предвидено ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кадора овој пат реши да н ѐ едуцира и да н ѐ однесе наназад во историјата на францустиот дантел. Фустан од дантел од Кадора Францускиот дантел е творештво на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ќе беше жално една ваква приказна со традиција од 25 години да не доживееше повторно светло утро. Ретко кое дете во денешницата се одлучува да го наследи ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Младите се едни од најранливите категории лица чии работнички права се кршат во пракса. Тие најчесто работат со договори на определено време, работат подолго ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Младите се едни од најранливите категории лица чии работнички права се кршат во пракса. Тие најчесто работат со договори на определено време, работат подолго ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Младите работат без договор или со договор на определено време. Работат подолго од договореното, а земаат помала плата од колегите. Некои фирми им ја ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Младите се едни од најранливите категории лица чии работнички права се кршат во пракса. Тие најчесто работат со договори на определено време, работат подолго ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Младите се едни од најранливите категории лица чии работнички права се кршат во пракса. Тие најчесто работат со договори на определено време, работат подолго ...
  сите 9 | | | веќе видена