Сонцето

  во

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во црквата Св. Кирил и Методиј, владиката Агатангел одржува света литургија против промена на името на нашата држава. Тој потсетува на светоста на името на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 3,54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента денот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 3.54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента денот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Есента ни дојде во 03.54 часот. Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 3,54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 03:54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта. На првиот ден од есента ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Се случи тоа во 4:54 часот, кога започна есенската рамноденица и астрономската есен. Есента дури ќе донесе со себе студен воздух и пад на температурата. Сепак, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Македонија и на северната хемисфера денеска во 3,54 часот почна есента. Во исто време на јужната полутопка настапува пролетта.На првиот ден од есента денот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Првиот заеднички одмор како двојка е голем чекор во развојот на врската. Ќе бидете заробени заедно барем една недела. Нема да имате каде да побегнете, ќе ја ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Есента во Македонија и на северната хемисфера почнува утре во 03:54 часот. Во исто време на јужната хемисфера почнува пролетта. Есента ќе трае до до 21 ...
  сите 28 | | | веќе видена