Шеќеринска

  во

  Министерката Радмила Шекеринска во посета на касарната во Ѓорче Петров, во моментот кога пристигна најголемата пратка на нови гуми за армиските возила од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Во посета на касарната во Ѓорче Петров, во моментот кога пристигна најголемата пратка на нови гуми за армиските возила од набавката за годинава. Работите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 81 | | | веќе видена

  На министерот за здравство Венко Филипче не му се давале пари за ангажирање на агенција за обезбедување на Клиничкиот центар, па разговарал со Радмила ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Полицајци или војници ќе се грижат за безбедноста на здравствените работници и пациентите во ургентните центри. Министерот за здравство најави дека за неколку ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Брифинг со амбасадорите на земјите членки на НАТО акредитирани во Република Македонија. Ја презентиравме Програмата за продолжување на реформите која ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во заедничката изјава што денес ја потпишавме во Будва со колегите министри од Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Црна Гора, и заменичката помошник на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Групата А5 во полн состав во Будва. Неодамнешните Пристапни разговори на Македонија со НАТО и идниот статус на земја членка, добија поздрав и силна поддршка во ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Групата А5 во полн состав во Будва. Неодамнешните Пристапни разговори на Македонија со НАТО и идниот статус на земја членка, добија поздрав и силна поддршка, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Состанокот на министри од Американско-Јадранската повелба (А5) утрово во Будва го почнав со работен појадок со заменик - помошничката на секретарот за одбрана ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Експремиерот Никола Груевски е во Будимпшета и ќе бара политички азил од Унгарија. Тој дненовиве добивал законаи по неговиот живот. Објавата за тоа каде се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Владата е во финална фаза на процесот на интеграција во НАТО. Пристапните преговори се завршени, а забелешките од нив се вградени во реформската програма ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Груевски вети дека нема намера да бега. Покрај долгогодишното искуство со него како политички опонент, и покрај прислушуваните материјали, и покрај тоа што ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Во оваа држава точно се знае кога Министерството за внатрешни работи може да се активира. Во тој момент кога ќе добие налог од надлежен Суд. Се останато би ...
  сите 18 | | | веќе видена