Раде Шербеџија

  во

  Нова афера е на повидок во која е вплеткан директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија и синот на актерот Раде Шербеџија, Данило.Конкретно, првиот човек на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Нова афера е на повидок во која е вплеткан директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија и синот на актерот Раде Шербеџија, Данило.Конкретно, првиот човек на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Нова афера е на повидок во која е вплеткан директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија и синот на актерот Раде Шербеџија, Данило.Конкретно, првиот човек на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вака летуваа познатите глумци од некогашна ЈугославијаНа социјалните мрежи се појави фотографија од седумдесетите од која публиката се воодушеви.Сликата е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија вели дека договорите за предвремената исплата на сите одобрени филмски проекти од Агенцијата се потпишани без ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Aнтикорупциската комисија има отворено предмет за работата на директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија, потврди за САКАМДАКАЖАМ.МК претседателката на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Aнтикорупциската комисија има отворено предмет за работата на директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија, потврди за САКАМДАКАЖАМ.МК претседателката на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Aнтикорупциската комисија има отворено предмет за работата на директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија, потврди за САКАМДАКАЖАМ.МК претседателката на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На штотуку објавениот Blu Ray Disc на актерската легенда, поетот, писателот и музичар Раде Шербеџија, се наоѓа и парче од Македонија. На изданието е и ...
  | | веќе видена

  На штотуку објавениот Blu Ray Disc на актерската легенда, поетот, писателот и музичар Раде Шербеџија, се наоѓа и парче од Македонија. На изданието е и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Емитувањето на ТВ-серијата „Зоки Поки“ заврши минатиот месец, но Агенцијата за филм сѐ уште ги нема исплатено парите кон продукцијата „Кино око“ на Роберт ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Искусниот филмаџија и директор на Агенцијата за филм, Горјан Тозија, иако знаел кој е главниот продуцент на филмот „Ослободување на Скопје“, потпишувал ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Една недела Владата и МНР не одговааат на нашите прашања, дали се оградуваат од ставовите на Горјан Тозија, кој на социјалните мрежи ги нарече фашисти и ...
  сите 12 | | | веќе видена